Protectie marci 2016-11-21T02:10:13-05:00

 KEYPI – AGENTIE DE PROPRIETATE INTELECTUALA – este membră a grupului KEYGROUP, fiind formată din specialişti care asigură servicii de consultanţă, asistenţă şi reprezentare pentru obţinerea protecţiei, exploatarea şi apărarea drepturilor de proprietate intelectuală – drepturi de autor/conexe, mărci, desene, modele, brevete de invenţie, creaţii intelectuale, concurenţă, contrafacere, piraterie etc. – pe teritoriul României, comunitar şi internaţional.

Echipa KEYPI este alcatuită din CONSILIERI în proprietate industrială, consilieri juridici, avocaţi, economişti, ingineri, specialişti IT, arhitecţi, designeri si alţi specialisti cu experienţă relevantă din cadrul grupului, proveniţi atât din mediul de afaceri din România, cât şi din domeniul proprietăţii intelectuale, media, din domeniul economic şi de marketing.

MANAGING PARTNER

Managing Partner al KeyGroup este Cristina Adriana SIRBU – LL.M., Avocat, Consilier European în proprietate industrială şi intelectuală, Mediator, Expertjurist şi Consilier în managementul afacerilor.
Cristina are o experienţă de 10 ani în domeniile în care profesează, fiind câştigătoare a numeroase premii şi distincţii naţionale şi internaţionale, inclusiv a unui concurs naţional iniţiat şi finanţat din fonduri europene, unde a fost declarată printre cele mai bune 10 tinere femei de afaceri din România, cu un proiect ce a vizat dezvoltarea şi promovarea proprietăţii industriale pe teritoriul României.

CE GARANTAM?

Siguranţă. Echilibru. Inovaţie.

Trăim într-o lume în care informaţia on line este pretutindeni, dar, în domeniul proprietăţii intelectuale, aceasta este de cele mai multe ori incompletă, motiv pentru care este exploatată necorespunzător, ceea ce conduce adeseori la o ineficienţă a derulării procedurilor în ansamblul lor.
Echipa KEYPI garantează o informaţie completă şi competentă, bazată pe nevoile reale ale Clienţilor noştri. Creăm un mediu performant de lucru, bazat pe confidenţialitate, promptitudinea lucrărilor şi viziunea de ansamblu, integrată, a fiecărui proiect în parte.

DE CE SUNTEM DIFERITI?

Pentru că ne fascinează mintea umană şi creaţiile ei. Pentru că punem sclipirea şi parte din sufletul echipei în fiecare proiect al Clienţilor noştri. Pentru că suntem serioşi, profesionişti şi eficienţi.

Avantajele de a lucra cu KEYGROUP sunt incontestabile, întrucât avem specialişti din toate domeniile, care vă oferă servicii integrate şi o analiză de ansamblu a afacerii dumneavoastră, astfel încât să parcurgeţi în mod corect fiecare etapă, în drumul spre succes.
Suntem pregătiţi pentru orice provocare venită din partea Clientilor noştri, cărora le mulţumim pentru încrederea acordată.

error: Acest continut este protejat si nu poate fi copiat fara acordul administratorului!!