Clienti 2016-11-21T02:10:13-05:00

Referinte

Teatrul National Bucuresti I.L. Caragiale

„Am avut o colaborare extraordinara cu Agentia. Este o echipa preocupata cu adevarat de multumirea clientilor sai. Profesionalismul si promptitudinea sunt calitatile esentiale ale echipei Keypi.”

Distrigaz Vest

„Colaboarea eficienta, echipa de profesionisti, informările periodice şi modul în care au explicat avantajele mărcii înregistrate, ne determină să  îi recomandam cu cea mai mare încredere”.

Maternitatea Giulesti

„Multumim echipei de profesionisti din cadrul KEYGROUP si pentru tot suportul oferit pe parcursul procedurii de inregistrare a marcii noastre”.

Uniunea Arhitectilor din Romania

„O echipa minunata, toate explicatiile si etapele procedurii de inregistrare ale marcii au fost suficient de clare si de corecte. Personalul KEYPI a fost peste asteptarile noastre”.

Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM)

„Promptitudine si profesionalism! Multumim KEYGROUP pentru colaborare si pentru tot sprijinul acordat! Explicatiile au fost cuprinzatoare si am clarificat toate aspectele inainte de demararea proceselor. Este o echipa preocupata cu adevarat de protejarea intereselor clientilor sai.”

CIROM

„Toate cuvintele de lauda la adresa echipei KEYPI. Profesionalismul de care au dat dovada este un lucru pe care astazi nu il mai gasim atat de usor. O foarte buna organizare a serviciilor pe care le ofera si indeplinirea cu success si la timp a tururor obligatiilor contractuale.”

KRONSTADT

“Multumin echipei KEYPI pentru inregistrarea marcii KIS.”

Mihaela Popa
KRONSTADT Instalatii Service

AXA Porcelaine

“Am fost foarte multumiti de colaborarea cu KEYGROUP, atat la inceput de contract, cat si pe parcurs. Etapele pentru inregistrarea marcii au fost foarte bine explicate, iar pe parcurs, la fiecare pas, am fost anuntati de stadiul procesului de inregistrare. Va recomandam cu caldura si speram ca opinia noastra sa va ajute pe viitor pentru ca si alti clienti sa va acorde increderea.”

www.axaporcelaine.ro

Amalia Baciu-Sarmes - Director Marketing & Vanzari

Agrementul Pasca

„Comunicarea cu specialistii Keygroup a fost impecabila. Nu am ce sa le reprosez, am doar cuvinte de lauda la adresa acestora, m-au inteles perfect”.

Iosif Pasca

Grialex Group

„Echipa KeyPI mi-a lasat o parere pozitiva in urma colaborarii pe partea de inregistrare marca. Este adevarat ca a durat destul de mult procesul de inregistrare la OSIM, insa cei de la KeyPI au finalizat cu succes acest dosar”.

Teodorescu Ioan Cristian

Agricultura Romaneasca

„Am apelat la KEYGROUP pentru a inregistra brandul Agricultura Romanesca la OSIM, deoarece sunt specializati in drepturi de proprietate intelectuala, iar noi consideram ca e bine sa te lasi pe mana specialistilor pentru fiecare serviciu de care ai nevoie. Consultantii in drepturi de proprietate intelectuala cunosc foarte bine legile si procedurile, astfel ca totul a decurs fara probleme si intr-un timp relativ scurt. Recomandam protejarea marcilor si cu atat mai mult, colaborarea cu oameni specializati in protectia marcilor si a drepturilor de autor.”

Valentin Albu - Director General

Complex Turistic Magura

„Solicitarea de inregistrare a marcii a venit din partea unui angajat al KEYGROUP, care cunostea zona si locatia si a venit cu propunerea inregistrarii marcii noastre. Desi procedurile de inregistrare au durat aproape un an colaborarea a fost foarte buna si am apreciat seriozitatea salariatilor companiei KEYGROUP.”

Stanciu Ciprian si Stanciu Maria

BIP Telecom

„Multumim agentiei KEYGROUP pentru o colaborare foarte eficienta prin care ne-au indrumat sa ne protejam afacerea.”

Lucian Badica - Director General

Dynavit

„Am colaborat foarte bine cu echipa Keygroup pe parcursul inregistrarii marcii Dynavit Impex, astfel ii recomandam si altor companii interesate sa isi protejeze marcile sub care functioneaza.”

Zoltan Pal

Celebration Group

„Am decis sa inregistram marca Celebration Group pentru a ne asigura asupra drepturilor ce ne apartin, in felul acesta sa ne protejam afacerea. Cei de la Keygroup, ne-au oferit consultanta in alegerea celor mai bune solutii pentru protejarea marcii noastre, acestia s-au ocupat de verificari, proceduri, de acte, legatura cu OSIM-ul, astfel totul a decurs firesc, excluzand varianta unor posibile respingeri, obiectii care aduc cu sine timp si bani pierduti.”

Daniel Popa

Blue Container Alesd

„Multumim pentru profesionalismul de care ati dat dovada in colaborerea cu noi, comunicand mereu stadiile in care s-a ajuns, fapt ce ne-a asigurat ca exista o preocupare permanenta pentru realizarea proiectului”.

Hristu Vasile

Paladium Food

“Echipa ce s-a ocupat de inregistrarea marcii Paladium Food au dat dovada de seriozitate si profesionalism, motiv pentru care ii recomandam cu incredere.”

Nicolae Onu

Total Reisen & Jagd

“Am inregistrat marca Total Reisen & Jagd prin agentia de proprietate intelectuala KEYPI pentru ca ne place sa lucram cu profesionisti indiferent de domeniu de activitate. Si intr-adevar ei ne-au demonstrat acest lucru: ne-au transmis informatiile corect, au elaborat o strategie potrivita pentru inregistrarea marcii noastre, ne-au tinut la curent cu notificarile trimise de OSIM, au raspuns in fara autoritatilor in numele nostru iar in final am primit documentele ce ne certifica dreptul de folosinta asupra marcii Total Reisen & Jagd”.

Ionel BARA

Intramed

“Multumesc mult pentru colaborare si pentru succesul actiunii de inregistrare a marcii Intramed.”

Director general, ing. Paul Naftan
Intramed

Light Candel Art

“Suntem multumiti de colaborarea cu KEYPI, in vederea inregistrarii marcii, Light Candel Art si ii recomandam cu incredere”.

Ciprian Zeca
Light Candel Art

Perfect Tools

“Am inregistrat marca Perfect Tools prin agentia de proprietate intelectuala KEYPI si suntem foarte multumiti de colaborare si de rezultatul acesteia”.

Andrei Veress
Perfect Tools

Alser Forest

“Am inregistrat marca Alser Forest pentru a ne proteja acest nume si implicit afacerea. Iar pentru inregistrarea acestei marci am colaborat cu KEYPI, agentie specializata in domeniul proprietatii industrial si intelectuale. Suntem multumiti de acesta colaborare si va recomandam clientilor nostri si nu numai.”

Albert SERBAN

STAR MET

“Parerea noastra despre KEYGROUP si agentia KEYPI este una pozitiva, in urma colaborarii pentru inregistrarea marcii Star Met.”

Dorin SAFTIUC
STAR MET

MARI CAR – ROMA

“Avem o parere foarte buna despre KEYPI, agentie ce ne-a ajutat in toate demersurile necesare pentru inregistrarea marcii MARI CAR – ROMA.”

Marinela Mihalache
MARI CAR – ROMA

TURSO HOLZ

“Colaborarea a fost foarte buna si am apreciat seriozitatea companiei Keygroup –KeyPI.”

Ioan Sorociuc

Kronmedica

“Suntem foarte multumiti de colaborarea cu KEYPI , in legatura cu inregistrarea marcii Kronmedica.”

Florin LEASU
Kronmedica

Morgan la Dud

“Ne declaram multumiti de acesta colaborare, pentru inregistrarea marcii noastre, MORGAN LA DUD si va recomandam cu incredere”

Radu PARLOG
MORGAN LA DUD

GALAXY IMOB

“Suntem multumiti de profesionalismul si de promptitudinea de care a dat dovada echipa KEYPI. Recomandam aceasta colaborare si le dorim mult success in viitor.”

George David - Fondator
GALAXY IMOB

SICARO

“Am inregistrat marca SICARO cu ajutorul echipei KEYPI si suntem multumiti de aceasta colaborare”.

Gheorghe Benea
SICARO

ALPHA LANGUAGE CENTER

“Am colaborat eficient cu echipa KEYPI pentru inregistrarea marcii noastre, Alpha Language Center, motiv pentru care ii recomandam si altor firme interesate sa-si protejeze marca.”

Crina PETRE

TIBCONSTRUCT

“Multumim consilierilor de la KEYPI pentru faptul ca ne-au ajutat sa ne protejam marca TIBCONSTRUCT.”

VASILE TIBELEA
TIBCONSTRUCT

DUMBRAVA

“Apreciem seriozitatea si profesionalismul de care ati dat dovada, in colaborarea noastra, pentru a ne ajuta, sa protejam numele marcii , BIO DUMBRAVA.”

ION ALEXANDRU
DUMBRAVA

Nagy Arpad

“Sunt foarte multumit de colaborarea cu agentia KEYPI. Ori de cate ori am luat legatura toata lumea a fost foarte amabila si saritoare sa ne fie de folos. In cazul in care vom mai inregistra o marca neaparat va vom contacta. Va doresc multa sanatate si toate cele bune!”

Nagy Arpad
Nagy Arpad

Sorina Creangă

“Colaborarea cu specialiştii KEYPI s-a dovedit a fi foarte bună, foarte valoroasă şi avantajoasă pentru ambele părţi. Este o colaborare bazată pe încredere, corectitudine, confidenţialitate şi respect reciproc.”

Sorina Creangă

REFAROM

“Am fost foarte multumiti de colaborarea cu firma KEYGROUP ,de la inceputul si pana la sfarsitul derularii contractului. Etapele pentru inregistrarea marcii au fost clar explicate,comunicanduni-se stadiul procesului de inregistrare. Va recomandam partenerilor nostri sa ia legatura cu dvs ,in vederea inregistrarii marcii lor.”

Türk Petre
error: Acest continut este protejat si nu poate fi copiat fara acordul administratorului!!