Servicii 2017-02-12T07:16:02-05:00

Domenii de Expertiza

KEYGROUP pune la dispozitia antreprenorilor o gama integrata de servicii pentru mediul de afaceri, în special în domeniul proprietatii intelectuale si industriale (marci si indicatii geografice, desene si modele, brevete de inventie, modele de utilitate, drepturi de autor, drepturi conexe, drepturi de new media) precum si in domeniul dreptului comercial, incluzand aici negocieri, contracte, litigii, evaluari, medieri, management de proprietate intelectuala, gestionarea de portofolii etc..

Prin intermediul agentiei de proprietate intelectuala KEYPI protejam si dezvoltam aspectele legate de proprietatea industriala, KEYLEGAL este entitatea ce isi propune consolidarea actiunilor agentiei prin securizarea si apararea drepturilor deja dobandite, KEYMEDIATOR vine in sprijinul oricarei afaceri prin solutionarea oricaror dispute pe cale amiabila, implicand costuri reduse, in timp ce KEYMC priveste elaborarea strategiilor de management si gestionarea portofoliilor de active necorporale.

Varful de lance al serviciilor KEYGROUP este reprezentat de activitatile desfasurate in cadrul KEYCONCEPT, specialistii acestui departament propunându-si stabilirea unor valori reale si fezabile de tranzactionare a bunurilor necorporale prin intocmirea de evaluari in domeniu proprietatii intelectuale.

Avocatura

Keypi

KEYLEGAL, prin asistenta juridica asigurata atat pentru societatile mari, cat si pentru cele mici si mijlocii, a dobandit o experienta semnificativa in domeniul dreptului comercial, propunandu-si sa vina in sprijinul clientilor sai indiferent de stadiul afacerilor si dezvoltand parteneriate pe termen lung ce au la baza loialitatea, profesionalismul și promptitudinea.

KEYLEGAL, prin avocatii sai asigura servicii de consultanta, asistenta si reprezentare, exploatare si aparare a drepturilor in domenii precum: dreptul proprietatii intelectuale – marci si indicatii geografice, desene si modele, brevete de inventie, drepturi de autor si drepturi conexe, contrafacere, piraterie, concurenta neloiala etc. – pe teritoriul Romaniei, european si international; drept comercial, societar si de afaceri; infiintari de societati comerciale, contracte comerciale, fuziuni, achizitii, litigii, negocieri; dreptul internetului, marketing si media; drept civil; dreptul muncii.

Pentru mai multe informatii despre KEYLEGAL, click aici

 Proprietate Intelectuala

Keypi

KEYPI este una dintre cele mai importante agentii de proprietate intelectuala din Romania, fiind clasata pe locul doi în topul intocmit de catre World Trademark Review. Competenta si profesionalismul echipei noastre sunt validate an dupa an de prestigioase publicatii juridice, raportat la serviciile de consultanta, asistenta si reprezentare a companiilor locale si internationale din domenii variate precum telecomunicatii, media, farmaceutic, agricol, alimentatie publica, bauturi alcoolice, moda etc..

Cu o experienţă de peste 13 ani in domeniul proprietatii intelectuale, specialistii KEYPI va pot oferi o reprezentare optima pe o piata competitiva si dinamica, incercand maximizarea valorii activelor necorporale dezvoltate de dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii despre KEYPI, click aici

Mediere

Keypi

KEYMEDIATOR este echipa de mediatori autorizati, specializati in domenii diferite si complementare precum proprietate intelectuala, drept comercial, societar si de afaceri, drept civil, dreptul muncii, dreptul internetului, marketing si media.

Scopul principal al acestei entitati este acela de a oferi o varianta alternativa de solutionare a disputelor, intr-un mediu relaxat, optimizandtimpul si costurile pentru fiecare client in parte.

Pentru a oferi o gama completa de servicii clientilor nostri, in alcatuirea acestei echipe am selectat colaboratorii potriviti, dupa crierii exigente, astfel încat sa oferim solutii reciproc convenabile, eficiente si durabile.

Pentru mai multe informatii despre KEYMEDIATOR, click aici

Evaluari

Keymc

KEYMC, prin echipa sa de specialisti, își propune constientizarea importantei valorificarii activelor necorporale pentru orice afacere de succes. Astfel, la momentul actual investitiile in active fizice au scazut in favoarea investitiilor in active intangibile, companiile admitand faptul ca activele necorporale reprezinta active strategice, constituind o reala sursa de creare a valorii, a prosperitatii avantaj competitiv si o reala sursa principala de.

Evaluarea activelor necorporale este una dintre cele mai importante activitati din mediul afacerilor deoarece permite o gestionare mai eficienta a companiei dvs., iar pe baza acesteia se pot obtine finantari semnificative din partea institutiilor bancare, se pot incheia tranzactii echitabile, pot fi atrase investitii straine sau pot fi negociate posibilitatile de francizare a unor afaceri cu potential.

Pentru mai multe informatii despre KEYMC, click aici

error: Acest continut este protejat si nu poate fi copiat fara acordul administratorului!!