Despre noi 2020-02-26T05:22:53-05:00

Bine ati venit la KEYGROUP!

KEYGROUP este primul grup din Romania care reuneste specialisti din mai multe domenii, pentru a oferi servicii complete si competente in domeniul dreptului proprietatii intelectuale, industriale si dreptului afacerilor, precum si in domeniile conexe, cum sunt dreptul muncii, drepturi media, internet, audiovizual, marketing sau dreptul concurentei.

KEYGROUP ofera servicii integrate prin intermediul:

  • KEYLEGAL – Cabinet de avocatura
  • KEYPI– Agentie de proprietate intelectuala
  • KEYMEDIATOR– Cabinet de mediere
  • KEYMC – Evaluari de proprietate intelectuala, industriala si afaceri

Detinem certificarile, autorizatiile oficiale si expertiza profesionala pentru fiecare dintre domeniile de activitate principale si conexe ale grupului.

Siguranţă. Echilibru. Inovaţie.

Garantam o informatie completa si competenta, in conformitate cu nevoile reale ale Clientilor nostri. Am creat un mediu performant de lucru, bazat pe probitate profesionala, confidentialitate, promptitudine si viziune de ansamblu, integrata, a fiecarui caz in parte.

Mesajul Fondatorului

_NE_9865

KEYGROUP a fost creat pentru a oferi servicii juridice specializate intr-un domeniu de nisa, mult prea putin dezvoltat in raport de importanta sa, insa extrem de activ si in continua expansiune.

Experienta m-a invatat ca orice Client are nevoie sa-i fie intelese in mod concret solicitarile, urmate de sfaturi juridice practice, eficiente, energice, care sa fie comunicate clar si sintetizat de catre specialisti cu probitate profesionala. Loialitatea, integritatea, profesionalismul, onorariile corect raportate la volumul de muncasunt elemente fara de care nu am fi reusit sa cladim pe baze solide.

Echipa KEYGROUP este o asociere de loialitate, incredere, profesionalism, dedicatie, pasiune, respect, parteneriat, fair play, colaborare, integritate si excelenta in acordarea celor mai exigente servicii.

 Recomandarea mea este sa acordati incredere unui parteneriat pe care va invitam sa-l initiati, pentru a va convinge de excelenta serviciilor KEYGROUP.

 Suntem onorati sa va fim alaturi! ”

Cu aleasa consideratie,

Av. drd. Cristina Adriana SIRBU VULTUR

Cristina conduce KEYGROUP inca de la infiintare si coordoneaza activitatea de ansamblu a grupului si a fiecarei entitati in parte din cadrul grupului, acestea din urma avand la randul lor organigrama proprie si independenta in functionare.

Este avocat definitiv specializat in proprietate intelectuala, cu peste 18 ani de experienta in acest domeniu si in dreptul afacerilor, media, online, audiovizual, marketing, drepturi sportive si concurenta.

Licentiata in stiinte juridice, a absolvit un master in Dreptul Afacerilor si este doctorand in drept comercial cu tema de cercetare stiintifica aprofundata intitulata„Elementele necorporale ale fondului de comert” – sub indrumarea ilustrului prof. univ. dr. Stanciu D. Carpenaru; detine certificari, diplome si distinctii in domeniile de expertiza, inclusiv calitatea de consilier afaceri europene si expertjurist.

Scrie in mod frecvent articole de specialitate in reviste (Business Woman), publica lucrari de drept comercial, proprietate intelectuala si industriala, participa cu regularitate la conferinte, inclusiv in calitate de speaker (Forumul IMM-urilor Romexpo 2014 si 2015).

Consilier european in proprietate intelectuala din 2009, cu specializare in marci, desene/modelele si brevete de inventie, a sustinut constant importanta protejarii drepturilor de proprietate intelectuala si, incepand din 2015, este membru in Comitetul Executiv si Seful Comisiei de admitere in Camera Nationala a Consilierilor in Proprietate Industriala in Romania.

Sub managementul sau, KEYPI – Agentie de Proprietate Intelectuala a urcat din anul 2011 si pana in 2016 pe locul 2 in Topul specialistilor de profil din Romania – World Trademark Professionals, iar KEYGROUP a devenit un punct de reper in materia dreptului proprietatii intelectuale si industriale din Romania.

In calitate de mediator titular, a condus cu succes medieri in domeniile de expertiza, solutionarea alternativa a disputelor fiind o metoda eficienta, de tip castig-castig pentru toate partile implicate, iar din anul 2015 este membru ANEVAR, pe specializarea evaluarea intreprinderilor.

In anul 2011, a castigat un premiu national in Romania pentru tinerele femei de afaceri, cu proiectul KEYPI – Dezvoltarea si promovarea proprietatii intelectuale pe teritoriul Romaniei;

La debutul in profesie, a lucrat timp de 7 ani in cadrul Televiziunii Romane (TVR), perioada in care si-a insusit temeinic elementele fundamentale ale domeniilor de expertiza, inclusiv prin participarea la diferite conferinte, seminarii, grupuri de lucru si studii la nivel european, in special la European Broadcasting Union (EBU).

Cu titlu particular, in anul 2000 a absolvit Academia de Radio si Televiziune din Bucuresti, obtinand diploma de redactor/reporter.

Misiune. Viziune. Valori.

Misiune: Sa ne mentinem clientii intotdeauna multumiti, prin acordarea de servicii de cea mai inalta calitate,  in concordanta deplina cu cerintele si asteptarile acestora si in totala conformitate cu legislatia nationala si internationala in vigoare, precum si cu standardele profesionale recunoscute, fiind pe deplin orientati catre conceptul nostru de „SIGURANTA. ECHILIBRU. INOVATIE”.

Viziune: Sa fim cei mai buni, prin dezvoltarea si imbunatatirea continua a indelungatei noastre expertize profesionale, prin solutii inovative si complexe, avand ca tinta intotdeaunea magna cum laude si excelenta in domeniul juridic si al proprietatii industriale.

Valori: Valorile noastre sunt o asociere de loialitate, incredere, profesionalism, dedicatie, pasiune, respect, parteneriat, fair play, colaborare, integritate si excelenta in acordarea celor mai exigente servicii.

International

KEYGROUP a initiat legaturi profesionale cu organizatii similare din Europa si din afara Europei, pentru a veni in intampinarea clientilor nostri cu expertiza de specialitate internationala.

Organizam schimburi de experienta cu alte state, participam la conferinte, workshopuri si seminarii internationale.

Sustinem importanta dezvoltarii proprietatii intelectuale si promovam cu mandrie realizarile romanilor si ale Romaniei in toata lumea, dar si succesele strainilor care activeaza in Romania.

Aratam tuturor ca Romania este puternica si inovatoare, ca are atat specialisti cat si creatori de valoare, iar alinierea la cele mai exigente cerinte internationale este o prioritate pentru KEYGROUP.

Parteneri

KEYGROUP a initiat parteneriate cu specialisti din Romania, din Europa si din afara Europei, pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

Recomandam cu incredere partenerii nostri, atat organizatiile nationale si internationale, asociatiile profesionale sau institutiile si autoritatile abilitate, cat si partenerii din diferitele specialitati conexe: marketing, media, presa, tv, radio, promovare, PR, design, publicitate, webdesign, creare identitate vizuala, recuperari creante, executori, lichidatori, negociatori etc.

error: Acest continut este protejat si nu poate fi copiat fara acordul administratorului!!